Heti horoszkóp 2019. november 18. – november 24. – Érzelmekre hangolva

Horoszkóp minden hétre

2019.11.16. 17:40

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első időszakában arra lehet szükség, hogy egy kapcsolati, vagy családi problémát kezelj, amely könnyen lehet, hogy komoly érzelmeket generál körülötted. Könnyebb lenne talán mindent most a szőnyeg alá söpörni, de azzal nem fog megoldódni semmi. Igyekezz belső nyugalommal kezelni a kérdést és fókuszálj csakis a problémára.

A hét második felében boldogabb és barátságosabb napok várnak rád, melyet csak tovább színesít az, hogy kedvező hírre és még talán egy kis szerencsére is számíthatsz és ha ezzel még jól is tudsz sáfárkodni, komoly előrehaladást érhetsz el egy a pénzügyeidet közelről érintő feladat elvégzésében is. A hét végén muszáj lesz felkészülnöd egy olyan feladatra, amelynek lehet valamilyen jogi vonzata. >>> Ma is friss kvízek érkeztek.

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében fény derül egy titokra és az ezzel kapcsolatos hír talán túlságosan is mély érzelmeket táplálhat benned és szükséged lehet arra, hogy valakivel megoszd az ezzel kapcsolatos gondolataidat. Ezekben a napokban ezen kívül egy meglepő és érdekes beszélgetés is várhat rád valakivel, akivel kapcsolatban újabban változóban van az álláspontod.

A hét második felében igyekezd a legjobb oldaladat mutatni a szeretteid felé, különösen egy valakit illetően, akinek most a legnagyobb szüksége van az érzelmi támogatásodra, még ha ezt feléd igyekszik titkolni is. Az igazi támogatás az, ha a szeretet nyelvén beszélünk valakivel, akkor is, amikor a legtöbben pont kritikát fogalmaznak meg vele szemben. >>> Ma is friss kvízek érkeztek.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.