Heti horoszkóp 2019. november 18. – november 24. – Érzelmekre hangolva

Horoszkóp minden hétre

2019.11.16. 17:40

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében beleütközhetsz egy akadályba, melyet a szűklátókörűség és az irigység épített eléd. Lehet, hogy ebben a helyzetben, hiába is erőlködsz, nem jutsz tovább, így érdemes alternatív megoldásokat keresned. Igyekezd a dolgokat úgy intézni, hogy ne derüljön ki, milyen mélyen érint a helyzet igazságtalansága.

A hét második felében egy örömhír ér, amely nem csak az érzelmeidet, hanem a pénztárcádat is kellemesen érintheti. Ha most a lehetőségeid meg is növekedtek, még nem ok arra, hogy felborítsd a terveidet. A legjobban akkor teszed, ha mindent az eredeti elképzelés szerint teszel és az extra erőforrásokat arra tartalékolod, ha netán bekövetkezne egy váratlan esemény. >>> Ma is friss kvízek érkeztek.

Bak – heti horoszkóp

A hét első felében gyorsabb haladást biztosít számodra, hogy viszonylag kevés ellenállásba ütközöl, ez azonban nem jelenti azt, hogy ne akarna valaki később nehézségeket okozni neked. Ezekben a napokban ugyanis fel kell készülnöd arra is, hogy valaki, akinek szúrja a szemét a sikeres ténykedésed, megpróbál kellemetlenkedni, vagy keresztbe tenni, ha hagyod.

A hét második felében a béke és a harmónia időszaka köszönthet rád és érezheted, hogy a népszerűséged egyre nő a környezetedben. Ha van olyan terved, hogy egy közösségen, vagy egy csapaton belül most előbbre juss, vagy érvényesítsd a vágyaidat, akkor most van itt a lehetőség erre is. >>> Ma is friss kvízek érkeztek.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.