Heti horoszkóp 2019. november 18. – november 24. – Érzelmekre hangolva

Horoszkóp minden hétre

2019.11.16. 17:40

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első fele magabiztosságot és nyugalmat hoz számodra és a lehetőséget, hogy egy komolyabb feladatodat végre elvégezd anélkül, hogy bármilyen zavaró tényező fellépne közben. Ezeket a napokat felhasználhatod arra is, hogy érzelmileg, lelkileg felkészülj arra az időszakra, amely általában a szokásosnál több stresszt hoz az életedbe és amely egyre csak közeledik.

A hét második felében alkalmad nyílik arra, hogy egy fontos beszélgetést folytass le valakivel, akivel a kapcsolatod mostanában bonyolultabbá vált. Most lehetőséged nyílik arra, hogy tisztázz bizonyos dolgokat és eloszlass egy lényeges félreértést. A végeredmény ismét azt bizonyíthatja, hogy megfelelő kommunikációval és főleg őszinteséggel elkerülhető egy sor felesleges bonyodalom az emberi kapcsolatainkban. >>> Ma is friss kvízek érkeztek.

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében bátorítást és dicséretet kaphatsz a környezetedtől, köztük olyasvalakitől is, akitől nem is várod mindezt. Mindez pedig egy új esélyt is adhat arra, hogy egy régóta fájó seben enyhíts, vagy felújítsd a kommunikációt az illetővel. Ha ő megtette az első lépést, te megtehetnéd a másodikat.

A hét második felében egy okos lépéssel közelebb kerülhetsz egy célodhoz, ami nagy valószínűséggel a magánéletedet, de valamilyen mértékben a pénzügyeidet is érinti. Ezekben a napokban szükséged lehet arra is, hogy átlépj egy határt, melyet eddig soha nem léptél át és olyat mondj, vagy tegyél, amiről sokáig azt hitted, te soha sem fog bekövetkezni. >>> Ma is friss kvízek érkeztek.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.