Napi horoszkóp 2019. november 9. – Feszültség és ellenállás

Horoszkóp minden napra

2019.11.09. 03:40

Az Oroszlánt ma hiába próbálják nyomás alá helyezni, a Halaknak van még tennivalója a biztonsága érdekében. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ha változást szeretnél elérni az életed valamely területén, akkor egy ponton kockáztatnod kell, vagy pedig ki kell mozdulnod a megszokott kereteid közül. Lehet, hogy ma még habozol megtenni, amit kell, de ha túl sokáig vársz, előfordulhat, hogy utólag megbánod. Ma például igencsak alkalmas lenne az időpont arra, hogy elhagyd végre a komfortzónádat! >>> Horoszkóp extra: Hogyan gondolkodik a csillagjegyed?

Bika – napi horoszkóp

Ne hagyd, hogy mások mondják meg, mi a helyes és mi nem. Ne kételkedj magadban, hiszen most pontosan tudod, hogy mit szeretnél megtenni és annak mi a helyes módja. Ha pedig úgy érzed, hogy a környezeted nem támogat, vagy nem tart veled ezen az úton, akkor el kell gondolkodnod azon, hogy ezt most egyedül viszed véghez. >>> Horoszkóp extra: Hogyan gondolkodik a csillagjegyed?

Ikrek – napi horoszkóp

Ma ellenállásba ütközhetsz és a külső körülmények sem teszik lehetővé, hogy egy számodra fontos ügyben valódi előrehaladást érj el. Ha pedig így van, kár erre fecsérelned a drága idődet, így érdemes lenne addig olyasmivel foglalkoznod, amivel eredményt is elérsz. Vagy például pihenhetnél is, hogy később újult erővel vethesd bele magadat a munkába. >>> Horoszkóp extra: Hogyan gondolkodik a csillagjegyed?

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.