Napi horoszkóp 2019. november 9. – Feszültség és ellenállás

Horoszkóp minden napra

2019.11.09. 03:40

Mérleg – napi horoszkóp

A fejedben csak sokasodnak a tervek, ötletek, de valami visszatart attól, hogy ezek egy részét meg is valósítsd. Talán visszajelzést, vagy egy jelet vársz valahonnan, esetleg egy kis bátorítást a környezetedtől? Ezekre ugyan hiába vársz! Ha meg szeretnél valamit tenni, tedd meg. Ne csak vágyd a boldogságot, tegyél is érte! >>> Horoszkóp extra: Hogyan gondolkodik a csillagjegyed?

Skorpió – napi horoszkóp

Talán több dolgot is görgetsz magad előtt és a legnagyobb teher most az számodra, hogy ezeken a területeken egyszerre kell helyt állnod. Igyekezz azon, hogy ne veszítsd el az irányítást, hiszen vannak dolgok, melyek most nem állhatnak le körülötted. Ma valaki megkísérel befolyásolni téged és arra rávenni, hogy egy döntéssel kockázatot vállalj. Biztos, hogy szükséged van most erre? >>> Horoszkóp extra: Hogyan gondolkodik a csillagjegyed?

Nyilas – napi horoszkóp

Ma egy komoly erő munkálkodik a közeledben, amely kihasználhat téged, ha nem vagy óvatos. Valaki, vagy valakik nyomás alatt tartanak és rá akarnak venni valamire, méghozzá minél hamarabb. Koncentrálj önmagadra, mindig a tényekre szorítkozz, mielőtt döntesz és ne higgy a meséknek. Rajtad múlik, csakis rajtad, meddig engeded őket. >>> Horoszkóp extra: Hogyan gondolkodik a csillagjegyed?

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.