Napi horoszkóp 2019. november 9. – Feszültség és ellenállás

Horoszkóp minden napra

2019.11.09. 03:40

Bak – napi horoszkóp

Ma, ha nem vagy elég figyelmes manipuláció áldozata lehetsz, ezért légy nagyon figyelmes a körülötted zajló eseményekkel és az emberekkel, akikkel kapcsolatba kerülsz. Megvan benned a kellő akaraterő és tudatosság, hogy kitérj ezen erők elől, használd ezt a képességed és állj ellen a kísérleteknek, legyen az egy hatalmi harc része, vagy éppen egy csábító üzleti ajánlat! >>> Horoszkóp extra: Hogyan gondolkodik a csillagjegyed?

Vízöntő – napi horoszkóp

Ma körülötted olyan események zajlanak, melyek visszahúznak téged és akadályozzák, hogy a saját magad által meghatározott módon haladj egy feladatoddal, vagy egy magánjellegű projekteddel. Lehet, hogy itt az ideje annak, hogy bizonyos dolgokat rövidre zárj magad körül és egyszer és mindenkorra elrendezz egy régóta fennálló problémát, amely időről időre előkerül. >>> Horoszkóp extra: Hogyan gondolkodik a csillagjegyed?

Halak – napi horoszkóp

Ma akár akarod, akár nem, részese lehetsz egy feszültségnek, amely egy hír, vagy váratlan esemény hatására keletkezik és amely nem csak téged, de a hozzád közelállókat is érzékenyen érinthet. Mindez pedig arra irányíthatja rá a figyelmedet, hogy vannak az életednek olyan területei, ahol hamisan gondoltad eddig, hogy biztonságban vagy. >>> Horoszkóp extra: Hogyan gondolkodik a csillagjegyed?

.