Napi horoszkóp 2019. november 9. – Feszültség és ellenállás

Horoszkóp minden napra

2019.11.09. 03:40

Rák – napi horoszkóp

Bármilyen szenvedélyesen is igyekszel valamit elérni, ha túlságosan előrehaladsz, végül azt veszed észre, egyedül tolod a szekeret. Légy egy kicsit türelmesebb a környezeteddel és hagyd, hogy felfejlődjenek melléd. Azután már közösen sikeresebbek lesztek. A maradék idődet pedig töltsd el valami mással. >>> Horoszkóp extra: Hogyan gondolkodik a csillagjegyed?

Oroszlán – napi horoszkóp

Ma nyomást érezhetsz a környezeted felől, hogy határozz végre valamiről, vagy pedig tegyél meg egy döntő lépést valamilyen ügyben. Ha viszont te azt érzed, hogy a helyzet, vagy akár te nem vagy érett a döntésre, ne engedj a pressziónak. Majd te szólsz, ha készen leszel, de ez legyen a te döntésed. Addig pedig mindenki várjon a sorára. >>> Horoszkóp extra: Hogyan gondolkodik a csillagjegyed?

Szűz – napi horoszkóp

Ha a dolgokhoz magad körül eleve negatívan közelítesz, lemaradsz az élet egy sor szépségéről, legyen az bármilyen apróság is. Igyekezz hát arra a bizonyos pohárra úgy tekinteni, hogy félig tele van. Lásd meg a jót mindenben és mindenkiben és dolgozz azon, hogy ez még egy amúgy számodra kellemetlen napon is így maradjon. >>> Horoszkóp extra: Hogyan gondolkodik a csillagjegyed?

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.