Heti horoszkóp 2019. december 23. – december 29. – A mély érzelmek hete

Horoszkóp minden hétre

2019.12.21. 17:00

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében légy céltudatos és kezdeményező, mert csak a te irányításoddal és jó helyzetfelismeréseddel kerülhető el, hogy egy véletlen során az események körülötted kedvezőtlen fordulatot vegyenek. Ezekben a napok szeretetben és meghitt hangulatban telnek majd, melyet még az sem tud majd elrontani, hogy a közeledben lesz olyan, aki mintha ennek pont az ellenkezőjét szeretné elérni. Sikertelenül.

A hét második fele kiváló alkalom lesz számodra a kikapcsolódásra és arra, hogy bepótolj néhány dolgot, melyet az elmúlt időszakban elmulasztottál. Légy nyitott és becsületes még egy olyan helyzetben is, amelyben valaki olyasmire akar rávenni, amely bár csábító, de nem teljesen van összhangban azokkal az erkölcsi normákkal, melyeket magadénak vallasz. >>> Itt a pénzügyi horoszkóp a 2020. évre.

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében erősödhet benned a vágy, hogy lázadj az elvárások és a megszokott rutin ellen. Természetesen ez teljesen felesleges, hiszen vannak dolgok, melyeket nem lehet megúszni, de enyhítheted a dolgokat azzal, hogy nyitott leszel olyan megoldásokra, melyek a hagyományostól eltérőek, még akkor is, ha ezzel megütközést érsz el a szeretteid egy részében.

A hét második fele némi megkönnyebbülést hoz és a lehetőséget arra, hogy kipihend az előző napok fáradalmait. Most végre lehetőséged lesz egy ki jövőtervezésre is és arra, hogy felkészülj az előtted álló igencsak kellemesnek és sikeresnek ígérkező időszakra. Gondolkodj és ha már így teszel, gondolj valami nagyot! >>> Itt a pénzügyi horoszkóp a 2020. évre.

.