Heti horoszkóp 2019. december 23. – december 29. – A mély érzelmek hete

Horoszkóp minden hétre

2019.12.21. 17:00

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében csúcsteljesítményen üzemelsz és ez nem csak az elvégzett munkádra lehet igaz, hanem a szociális kapcsolataidra is. Találkozások és meghitt beszélgetések várnak rád és egy meglepetés, amelynek során kiderülhet, hogy valakiről eddig a véleményed egy félreértésen, vagy hibás prekoncepción alapult. Hogy a csalódás kellemes, vagy kellemetlen lesz-e, az hamarosan kiderül.

A hét második fele szeretettel, gyengédséggel és harmóniával telik. Ezek a napok alkalmasak számodra régi kapcsolatok felmelegítésére és újak kialakítására egyaránt. Valakivel pedig egyre szorosabbá és izgalmasabbá válhat a viszonyod és ez az elkövetkező napok programjait is erőteljesen meghatározhatja. >>> Itt a pénzügyi horoszkóp a 2020. évre.

Rák – heti horoszkóp

A hét első fele a meglepetésekről szólhat, ezek azonban nem csak a közvetlen környezeteddel, hanem önmagaddal is kapcsolatosak lehetnek. Könnyen lehet ugyanis, hogy ezekben a napokban önmagadról tudsz meg valami nagyon fontosat és ez befolyásolhatja azt is, hogy miként tekintesz a világra ezen túl.

A hét második fele alkalmat ad számodra, hogy valami újat, ismeretlent próbálj ki, vagy tesztelj, de arra is, hogy egy rövid időre elhagyd a megszokott komfortzónádat. Lehet, hogy mindez izgalmat és elégedettséget hoz neked, de hogy tartósan képes lennél-e ebben az állapotban létezni, azt a közeljövő fogja eldönteni. >>> Itt a pénzügyi horoszkóp a 2020. évre.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.