Heti horoszkóp 2019. december 23. – december 29. – A mély érzelmek hete

Horoszkóp minden hétre

2019.12.21. 17:00

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében meghitt és intenzív beszélgetések válthatják egymást a környezetedben, melyek során olyan kérdések is felmerülhetnek, melyek segítenek tisztázni bizonyos félreértéseket, vagy felfedhetnek eddig napvilágra nem került titkokat. Legyen bármi is a véleményed, ezekben a napokban igyekezz a kedvesebbik arcodat mutatni, az esetleges vitákat pedig tedd el későbbre.

A hét második felében a felszínre kerülhet egy probléma, amely azonnali beavatkozást igényel részedről, de egyben egy lehetőséget is arra, hogy továbblépj végre egy holtpontról, melyről nem tudtál egy ideje elmozdulni. Most fény derülhet egy okra, amely kulcsfontosságú szerepet játszhat abban, hogy megszabadulj egy szokástól, vagy éppen ki tudj alakítani egy újat. >>> Itt a pénzügyi horoszkóp a 2020. évre.

Bak – heti horoszkóp

A hét első felében remek alkalmad adódik meghitt beszélgetésekre és a szereteted kifejezésére. Nyitottan és elfogadóan közeledj a közeghez, amelyben eltöltöd ezt az időszakot és igyekezz akkor is kedvesen reagálni, ha valami nem a szád íze szerint alakul a közeledben. Ezek a napok nem alkalmasak arra, hogy véleményt mondjunk bármiről is, arra bőven lesz alkalom a későbbiekben.

A hét második fele rendkívül szerencsésen alakulhat számodra, melyet egy véletlen és váratlan esemény különösen emlékezetessé tehet. Ha szemfüles vagy, most kihasználhatod a lehetőséget és elindíthatsz egy olyan folyamatot magad körül, amellyel kapcsolatban eddig mindig úgy érezted, hogy nem alkalmas a hely és az idő. >>> Itt a pénzügyi horoszkóp a 2020. évre.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.