Heti horoszkóp 2019. december 23. – december 29. – A mély érzelmek hete

Horoszkóp minden hétre

2019.12.21. 17:00

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében a dolgaid nagy része egy megszokott forgatókönyv szerint történik, amit azért izgalmassá tehet, ha úgy döntesz, te magad bevállalsz egy kis kalandot, vagy kipróbálsz valamit, amit eddig még sohasem tettél. Az igaz, hogy bátraké a szerencse, de a biztonság kedvéért azért legyen egy B-terved arra az esetre, ha mégsem neked kedveznének a csillagok.

A hét második fele sok személyes interakcióval és intenzív érzelmekkel telik majd. Kerülhetsz olyan helyzetbe, ahol megismerheted valaki valódi arcát, vagy a természetének egy mélyebb szintjét, de az is előfordulhat, hogy ezekben a napokban önmagadról tudsz meg valamit, amit eddig nem vettél figyelembe. Népszerűség és pozitív jövőkép vár rád most, de ügyelned kell arra, nehogy emiatt önhitté válj. >>> Itt a pénzügyi horoszkóp a 2020. évre.

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében talán azt érezheted, hogy mások sokkal többre értékelnek téged, mint akár te önmagadat. Meglepetésként érhet az a szeretet és tisztelet, amely most feléd árad, de ne feledd el egy pillanatra sem, hogy ezek a dolgok nem véletlenül alakulnak így. Te magad, a lényeddel generálod ezt a szeretetet, amely most feléd árad, élvezd és éld át minden percét!

A hét második fele egy meglepetést, vagy véletlenszerű eseményt hozhat, amely egy időre kimozdíthat a megszokott komorzónádból. Új és izgalmas dolgokban lehet most részed, ha elfogadod a lehetőséget, hogy valami olyasmiben vegyél részt, amelyben eddig még soha. A hét utolsó napjai egy váratlan találkozást hozhatnak, amely azután még sokáig része lesz a gondolataidnak, különösen elalvás előtt. >>> Itt a pénzügyi horoszkóp a 2020. évre.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.