Horoszkóp percek - Itt a legjobb karácsonyi ajándék a csillagjegyeknek

Horoszkóp minden napra

2019.12.03. 16:55

Mindenki azt szeretné, ha a karácsonyi ajándék kicsomagolásakor azt látná, hogy a másik örömmel kiált fel: Hú de jó, pont ilyenre vágytam!

Persze mindannyian különbözünk, de a csillagjegyek alapján kirajzolódik, mi az, aminek talán biztosan örül a másik. Adunk hát némi támpontot, szigorúan asztrológiai alapon és persze csak félig komolyan.

Kos - Élményajándék

A Kos imád szórakozni és igyekszik megélni az életét. Szereti a kihívásokat és a merész dolgokat. Szeret újdonságokat kipróbálni és egy kis testmozgástól sem riad vissza. Ajándékozz hát neki egy kalandtúrát, kirándulást, hétvégi wellnesst, vagy akár egy jegyet egy ejtőernyős ugrásra. >>> Itt a december havi horoszkóp is!

Bika - Pihentető lazulás

A Bika, bármennyire is titkolja néha, imádja a kényeztetést és nagyon szeret belassulni. Neki valamilyen megnyugtató, ellazító programmal lehetne kedveskedni. Fizesd be egy kellemes masszázsba, vásárolj neki szauna jegyet, vagy akár egy aromaterápiás bérletet! >>> Itt a december havi horoszkóp is!

Ikrek – Eltűnni a térképről

Az Ikrek örökké fiatal lelke imádja a mozgást, kirándulást és általában mindent, ami helyváltoztatással jár. Vele akkor teszel a legjobbat, ha segítesz neki kitörni a szürke hétköznapokból. Fizesd be hát egy utazásra, de az nem megy, vehetsz neki egy útikönyvet, vagy egy izgalmas kalandról szóló beszámolót is. >>> Itt a december havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.