Horoszkóp percek - Itt a legjobb karácsonyi ajándék a csillagjegyeknek

Horoszkóp minden napra

2019.12.03. 16:55

Rák - Fotóalbum

A Rák rendkívül szentimentális, szeret sok időt tölteni a családjával és számára az emlékek mindennél fontosabbak. Ha neki egy fotóalbumot, fotós naptárat, vagy DVD-t ajándékozol, amelyet nézve bármikor felidézheti a kellemes emlékeket, valószínűleg nem lősz nagyon mellé. >>> Itt a december havi horoszkóp is!

Oroszlán – Kellemes esti szórakozás

Ha valaki imád szórakozni, társaságban eltölteni az időt, akkor az nagy eséllyel egy Oroszlán. Éppen ezért egy vacsorával, vagy bármilyen szórakozóhelyre szóló kuponnal nem tévedhetsz. Ő örül a kis kellékeknek is, mint egy borospohárkészlet, vagy akár néhány poénos alátét. Bármelyik ajándék mellett döntesz, örülni fog neki! >>> Itt a december havi horoszkóp is!

Szűz - Társasjáték

A Szűz imádja a csendes elmélyedő szórakozásokat és sokkal jobban értékel egy csendes esti beszélgetést, mint egy hangos szórakozóhelyet. Szereti a szellemi kihívásokat is, így adja magát az ötlet: vegyél neki egy társasjátékot, vagy kártyát. Örülni fog annak is, ha egy puzzle-készlettel bíbelődhet órákon át. >>> Itt a december havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.