Horoszkóp percek - Itt a legjobb karácsonyi ajándék a csillagjegyeknek

Horoszkóp minden napra

2019.12.03. 16:55

Bak – Dísztárgyak az otthonába

Ha valaki szereti kedves személyes tárgyakkal díszíteni az otthonát, az jó eséllyel egy Bak. Neki minden kis díszről van egy története, mindegyik köti őt egy emlékhez a múltból. Vehetsz neki festményt, dísznövényt, egy kedves fotót a falra, vagy egy bohókás tárgyat a közös idők emlékére. Ne aggódj, ő örülni fog neki! >>> Itt a december havi horoszkóp is!

Vízöntő – Apró kis kütyük

Egy Vízöntő élete a kommunikációról szól, így szinte biztos, hogy mindig ő az első, aki felveszi otthon a telefont és ha mobilja van, az is a keze ügyében van állandóan.  Egy telefonos kiegészítő akkumulátortöltő jó ötlet lehet, de vehetsz neki egy vicces telefontokot, amelyet feliratozol számára és meglátod mekkora sikered lesz. Imádni fogja az ötletet! >>> Itt a december havi horoszkóp is!

Halak - Álmok

A Halak életében az álmok és az álmodozás fontos szerepet játszik, így jó ötlet lehet neki ebben a témakörben meglepetést szerezni. Vehetsz neki álmoskönyvet, vagy akár egy meleg ágytakarót is, de nagyon fog örülni annak is, ha veszel neki egy vicces alvómaszkot a szebb álmok érdekében! >>> Itt a december havi horoszkóp is!

.