Horoszkóp percek - Itt a legjobb karácsonyi ajándék a csillagjegyeknek

Horoszkóp minden napra

2019.12.03. 16:55

Mérleg – Megtanulni valami újat

A Mérleg szereti fejleszteni magát és imád új dolgokat megismerni. Ha valami igazán izgalmassal szeretnéd meglepni, akkor vegyél neki önfejlesztő könyveket, vagy ismeretterjesztő anyagokat. Ha pedig tudod róla, hogy egy téma különösen érdekli, vidd el egy kiállításra, vagy rendezvényre az adott témakörben. Ez pedig még a kettőtök kapcsolatát is elmélyítheti. >>> Itt a december havi horoszkóp is!

Skorpió - Pihenés ajándékba

Mivel a Skorpió nagyon szorgalmas és nehezen tudja függetleníteni magát a feladataitól, őt igyekezni kell kizökkenteni a hétköznapi környezetéből. Hozd hát olyan helyzetbe, hogy ne tudjon semmi mással foglalkozni, csak a pihenéssel. Egy hétvége egy kellemes panzióban, vagy akár egy kellemes fürdőzés valahol erre éppen alkalmas lehet. >>> Itt a december havi horoszkóp is!

Nyilas - Valamit az állatokról

Ha egy Nyilas valamilyen állatot tart, szinte biztos, hogy imádja, ha a kis kedvence semmiben sem szenved hiányt. Így ha egy állattartó Nyilas kis kedvencének veszel valamit, nem hibázhatsz. Ha pedig erre nincs lehetőség, fizesd be egy állatkerti túrára valahová a közelben. Ha pedig már végképp nincs ötleted, vehetsz neki egy jó könyvet is a témában. >>> Itt a december havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.