Napi horoszkóp 2019. december 2. – Bonyolult helyzetek

Horoszkóp minden napra

2019.12.02. 03:38

A Rák ma maradjon ki a dolgokból, a Vízöntő vegye lazábbra egy kicsit. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Vannak helyzetek, amikor jobb csendben maradni és ma kerülhetsz ilyen helyzetbe. Hiába érzed ugyanis úgy, hogy egy beszélgetésben feltétlenül el kell mondanod a véleményedet, ezzel most csak felesleges feszültséget generálnál ezzel. Néha hagyni kell, hogy emberek nekiszaladjanak a falnak, mert másnak úgysem hinnék el, hogy ott van. >>> Itt a jövő heti horoszkóp! >>> Itt meg a december havi horoszkóp!

Bika – napi horoszkóp

Ma igyekezz még a nap elején mindent alaposan megtervezni és amit csak lehet el is végezni, mert a nap folyamán egy olyan esemény történhet, amely a figyelmedet más irányba tereli. Sokkal könnyebb lesz módosítanod a napi programodat emiatt, ha már a munka nagyján túl vagy. >>> Itt a jövő heti horoszkóp! >>> Itt meg a december havi horoszkóp!

Ikrek – napi horoszkóp

Ma elképzelhető, hogy körülötted egy kicsit megőrül mindenki és neked e hangulat alól nehéz lesz kivonnod magadat. Pedig, ha megőrzöd a hidegvéredet és a racionalitás útján maradsz, most többre mész. Ma nagyon fontos lesz, hogy egy helyzetben kérdezz rá minden apró részletre. Akkor is, ha a másik fél mindezt kukacoskodásnak tekinti. >>> Itt a jövő heti horoszkóp! >>> Itt meg a december havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.