Napi horoszkóp 2019. december 2. – Bonyolult helyzetek

Horoszkóp minden napra

2019.12.02. 03:38

Rák – napi horoszkóp

Ha valakivel, aki hozzád közel áll, történik valami, hibát követ el, vagy bajba kerül, azért nem te vagy a felelős és nem is ésszerű magadra venni a dolgokat. Felajánlhatod a segítségedet, de nem oldhatod meg helyette a problémát. Vannak helyzetek, amikor jobb kimaradni a dolgokból és ez a mai is olyan lehet. >>> Itt a jövő heti horoszkóp! >>> Itt meg a december havi horoszkóp!

Oroszlán – napi horoszkóp

Az élet tele van fordulatokkal és néha olyan, mint egy hullámvasút. Ma lehet, hogy a szerelvény éppen egy kisebb hullámvölgyben halad, amitől te talán nem érzed magadat valami jól. Lehet, hogy okosabb lenne ma egy kicsit pihenned és erőt gyűjteni arra az időszakra, amikor emelkedik előtted az út. Erre nem kell sokáig várnod. >>> Itt a jövő heti horoszkóp! >>> Itt meg a december havi horoszkóp!

Szűz – napi horoszkóp

Ha minden problémádat egyedül akarod megoldani, azzal nem csak megnehezíted a saját életedet, de el is szigeteled magadat érzelmileg a környezetedtől. Ha ma úgy érzed, hogy segítségre van szükséged, vagy legalább egy türelmes hallgatóságra, tudod, hogy kit kell keresned. Azt, akire mindig minden helyzetben számíthattál eddig. >>> Itt a jövő heti horoszkóp! >>> Itt meg a december havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.