Napi horoszkóp 2019. december 2. – Bonyolult helyzetek

Horoszkóp minden napra

2019.12.02. 03:38

Bak – napi horoszkóp

Ma lehet, hogy valamit nagy erőkifejtéssel szeretnél megoldani, de bármennyire is erőlködsz, nem jutsz, egy tapodtat sem előbbre. Állj meg egy pillanatra, lépj hátrébb egy lépéssel és gondold újra a stratégiádat. Lehet, hogy nem jó helyen próbálkozol azzal, hogy átjuss a falon! Egy kicsit arrébb ugyanis van egy ajtó is. >>> Itt a jövő heti horoszkóp! >>> Itt meg a december havi horoszkóp!

Vízöntő – napi horoszkóp

Lehet, hogy kezded úgy érezni magadat, mint egy futó a rajt előtt. Egyre növekvő idegességgel készülsz a megmérettetésre és a gyomrod emiatt egyre kisebbre szűkül össze. Csakhogy te nem az olimpiára készülsz, nem kell legyőznöd senkit, így vehetnéd ezt az egészet akár könnyedén is. Tekintsd inkább a felkészülést egy olyan utazásnak, amit élvezni is lehet! >>> Itt a jövő heti horoszkóp! >>> Itt meg a december havi horoszkóp!

Halak – napi horoszkóp

Ma ismét szembesülhetsz azzal, hogy az emberek nem igazán képesek őszinték lenni a környezetükkel és mindenféle trükköt megpróbálnak bevetni, hogy elérjék a céljaikat. Ma egy olyan valakiben kell csalódnod, akiről eddig azt hitted, hogy valamennyire megbízhatsz. Talán rossz, amit érzel, de legalább tiszta lett a kép. >>> Itt a jövő heti horoszkóp! >>> Itt meg a december havi horoszkóp!

.