Havi horoszkóp 2020. február – Megtalálni az utat

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.01.29. 17:00

Ikrek – havi horoszkóp

A hónap első időszaka rohanó tempóban, feszülten és talán ingerlékeny hangulatban telhet, mely közben fokozottan ügyelned kellene arra, nehogy a nagy sietségben egy meggondolatlan döntést hozz meg. Próbáld lassítani a folyamatokat magad körül és adj időt önmagadnak, hogy más nézőpontokból is meg tudj vizsgálni valamit, mielőtt határozol.

A hónap közepe izgalmas híreket hozhat, ami azt eredményezheti, hogy a napi rutinból váratlan irányba térítenek el a körülmények. Ezek a napok kutatással, vagy egy elveszett tárgy megkeresésével hozhatnak izgalmat az életedbe, amit siker esetén egy nagy megkönnyebbülés és talán még egy kisebb ünneplés is követhet.

A hónap végén eléred a célodat valamiben, de a siker kapujában talán visszarettent a tény, hogy mindez nem csak rád, hanem a környezetedre is komoly hatással lehet. Ne feledd, hogy csak egy életed van és azt nem rendelheted állandóan alá valaki más igényeinek még akkor sem, ha emiatt be kell vállalnod néha egy kis feszültséget is.  >>> Itt az éves horoszkóp is 2020-ra!

Rák – havi horoszkóp

A hónap első időszakában jó híreket kaphatsz és ezeket a híreket örömmel osztod meg majd másokkal is. Igyekezz a környezetedre jó benyomást kelteni, ügyelj a külsődre és a stílusodra, szerezz támogatókat, társakat és lehet, hogy a hírekből ötletek születnek, melyeket hamarosan a megvalósítás is követ.

A hónap közepén ügyelned kell arra, nehogy egy benned fellobbanó vágy miatt felesleges és erődet meghaladó költekezésbe kezdj. Nem arról van szó, hogy ne lenne jogos az igényed egy kis kényeztetésre, inkább arról, hogy most sem az időpont, sem pedig az anyagi helyzeted nem alkalmas erre. Ne aggódj, nem tart sokáig!

A hónap végén ellenállásba ütközhetsz a munkádban, vagy a magánéletedben. Lehet ugyanis, hogy az elmúlt időszakban valakinek felkeltetted a figyelmét és nem a legjobb értelemben és az illető most úgy érzi, hogy a te sikered az oka az ő kudarcának. Nem kell szó nélkül hagynod a dolgokat, védd meg az érdekeidet a vérmérsékleted szerint.  >>> Itt az éves horoszkóp is 2020-ra!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.