Havi horoszkóp 2020. február – Megtalálni az utat

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.01.29. 17:00

Oroszlán – havi horoszkóp

A hónap első időszaka egy váratlan hírt hoz, amely miatt most egy kicsit más nézőpontból kell nézned a dolgaidat. Talán eltolódnak a hangsúlyok olyan irányba, amelyet eddig nem is tartottál eléggé szem előtt. Légy rugalmas és lásd meg a lényeget ebben a változásban, akkor talán még az is megtörténhet, hogy a magad javára tudod fordítani az eseményeket.

A hónap közepe sok szeretetet, kedvességet és bókokat hozhat számodra, melyre komolyan rásegíthetsz, ha egészséges táplálkozással, mozgással és divatos öltözködéssel te magad is megteszel mindent az önbizalmad növelése érdekében. Ezeknek a napoknak a pozitív hangulatát még az sem tudja majd elrontani, hogy valaki szemében jól láthatóan szálkát jelent majd a sikered.

A hónap utolsó időszaka már nem lesz ennyire pozitív tartalmú és ezt egy műszaki meghibásodás, vagy balesetből adódó problémahalmaz okozhatja a legvalószínűbben. Emiatt váratlan és talán kellemetlen helyetekbe is keveredhetsz, de te talán még ebben is megtaláld a jót. Megismerhetsz például egy érdekes és izgalmas embert, akivel hosszabb távon is kapcsolatban maradhatsz.  >>> Itt az éves horoszkóp is 2020-ra!

Szűz – havi horoszkóp

A hónap első harmadában felpöröghetnek körülötted az események, emiatt különösen oda kell figyelned arra, hogy a nagy sürgésben és forgásban ne sikkadjanak el a részletek. Ezekben a napokban ügyelj a helyes kommunikációra, különösen olyan helyzetekben, amikor valakinek el kell magyaráznod valamit. Mindig fogalmazz egyértelműen és részletesen, nehogy egy félreértés komoly bonyodalmakat okozzon!

A hónap közepén egy versenytárs bukkanhat fel a munkádban, vagy akár a magánéletedben. Ráadásul megtörténhet, hogy az illető agresszíven próbál meg nehéz helyzetbe hozni és neked ehhez olyan taktikát kell választanod, amelyben nem vagy eléggé gyakorlott. Próbáld kideríteni az illető gyenge pontját és a védekezés helyett válassz ezúttal támadást!

A hónap utolsó harmadában megváltozó körülményekkel kell szembesülnöd, melyet egy meghibásodás, vagy egy váratlanul fellépő helyzet okozhat és amelyre semmilyen hatással nem tudsz lenni. Az egyetlen esélyed, ha idejében gondoskodsz a kárelhárításról és nem várod meg, amíg a probléma nagyobb méreteket ölt. A hónap végén egy felfedezést tehetsz, amely izgalmas és pozitív változások előszele lehet az életedben. >>> Itt az éves horoszkóp is 2020-ra!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.