Havi horoszkóp 2020. február – Megtalálni az utat

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.01.29. 17:00

Vízöntő – havi horoszkóp

A hónap első időszakában egy váratlan helyzet, vagy hír szakíthat ki a napi rutinodból. Az is elképzelhető, hogy mindebbe keveredik egy rejtély, vagy titok és neked kell a dolgok végére járnod, hiszen ez ügyben senki másra nem számíthatsz. Tedd meg, amit lehet, de ne lepődj meg, ha végül nem pontosan azt találod, amire számítasz.

A hónap közepe egy új pénzügyi forrás lehetőségét hozhatja el számodra, ahhoz azonban, hogy élni tudj az alkalommal, némi szervezésre és lemondásra is szükséged lehet. Jól gondold meg, mit áldozol be egy esetleges sikerért, mert az életben nem mindig minden az, aminek látszik és jó esély van arra, hogy ez most is így van.

 A hónap utolsó szakasza egy tévedést, vagy hibát és ez ezzel kapcsolatos kellemetlenségeket hozhatja számodra, ráadásul jó esély van arra, hogy e tévedésben te leszel a vétlen fél. Ha úgy érzed, hogy egymagad nem vagy képes az érdekeidet érvényesíteni, kérj segítséget olyantól, aki jártasabb ebben. Ne kullogj el némán, ha neked van igazad valamiben! >>> Itt az éves horoszkóp is 2020-ra!

Halak – havi horoszkóp

A hónap első harmadában ébernek és koncentráltnak kell lenned, mivel elképzelhető, hogy az éved egyik legfontosabb döntését kell meghoznod és nem biztos, hogy a dolgok ehhez minden tekintetben egyértelműnek mutatkoznak. Ha úgy gondolod, hogy túl nagy súly az, amely most rád nehezedik, akkor kérj tanácsot olyanoktól, akikben megbízol és ha így sem érzed magadat elég magabiztosnak, halaszd el a döntést!

A hónap közepe fokozódó versenyhelyzetet hozhat számodra, amely a legvalószínűbben egy a magánéletedet érintő területen érzetetheti a hatását. A helyzetet a legkönnyebben akkor tudod majd megoldani, ha nyitottan, kezdeményezően lépsz fel és nem félsz olyasmit is megtenni, amelyben eddig még nem volt gyakorlatod. Ha pedig a siker érdekében némi kompromisszumot is vállalnod kell, hát valamit, valamiért!

A hónap utolsó időszaka egy kellemes meglepetést és egy értékes találkozást hozhat, melynek során megmutathatod a személyiséged egy új oldalát is. Ezekben a napokban felerősödik a romantika iránti fogékonyságod és olyan dolgokat is bevállalhatsz, melyre nemrég még határozott nemet mondtál volna. Változik a világ körülötted és te nagyon helyesen vele tudsz változni. >>> Itt az éves horoszkóp is 2020-ra!

.