Havi horoszkóp 2020. február – Megtalálni az utat

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.01.29. 17:00

Nyilas – havi horoszkóp

A hónap első harmada keményen és gyors tempóban indulhat számodra, amely egyszerre igényel tőled feszített és rugalmas időbeosztást. Lesznek olyan dolgok, melyeken érdemes csak átsuhannod, de olyanok is, amelyekre muszáj lesz kellő időt szánnod a siker érdekében. Egy fontos döntést viszont semmiképpen ne siess el, mivel hamarosan újabb fejlemények kerülhetnek ez ügyben napvilágra.

A hónap közepén szeretetet és kedvességet kaphatsz még olyan helyekről is, ahonnan nem is igazán számíthatsz erre. Meglepő és felemelő érzéssel tapasztalhatod, hogy a környezeted mennyire ismeri és elismeri a képességeidet és a jó tulajdonságaidat és ez minden bizonnyal komoly erőforrás lehet benned a jövőre nézve.

A hónap végén viszont beüthet egy kisebb krach az életedben, melyet egy baleset, vagy egy meghibásodás okoz és ez váratlan kiadásokkal és egyéb kellemetlenségekkel is járhat a mindennapjaidban. Ha szükséges, kérj segítséget a probléma elhárítására és próbáld lélekben feldolgozni a veszteséget. Ne feledd, hogy ez is az élet része, néha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan szeretnénk. >>> Itt az éves horoszkóp is 2020-ra!

Bak – havi horoszkóp

A hónap elején remek mentális és szellemi állapotban leszel, így ha bármilyen kreativitást igénylő feladatod akadna, írnál valamit, tanulnál, vagy netán pályázatot adnál be, most van itt az idő. Vásárláshoz, vagy épp valaminek az eladásához is megfelelő számodra ez az időszak, de ez esetben nem szabad könnyelműen döntened és az első ajánlatot elfogadnod.

A hónap közepén némi fennakadás történhet egy fontos területen és kiderülhet, hogy sokkal több energiába, időbe és talán pénzbe is kerül, hogy az életed egy fontos állomásához elérj. Nehéz döntés előtt állhatsz ekkor. Kissé lejjebb adsz az igényeidből a gyors siker érdekében, vagy inkább türelmesen kivárod, amíg minden a megfelelő helyére kerül.

A hónap vége kellemes meglepetést és inspiratív találkozásokat hozhat, melyből építkezve neked is lehetőséged lesz arra, hogy egy kicsit megédesítsd a saját életedet. Ezekben a napokban lehetsz egy kicsit önző is, nem kell minden esetben tekintettel lenned valaki más igényeire. Neked is jár néhány nap, amikor végre csak önmagadra gondolhatsz. >>> Itt az éves horoszkóp is 2020-ra!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.