Horoszkóp percek - Csillagjegyre szabott tanácsok, ha álmatlanságban szenvedsz

Horoszkóp minden napra

Napi horoszkóp

2020.01.23. 17:00

Nyilas - Lazítani

Forró zuhany, egy kis lazulás egy kényelmes köntösben és egy pohár bor. Ez lenne a recept. Persze, ha nem szereted a bort, lazíthatsz egy szem bonbonnal is, a lényeg, hogy a kedvenc fajtád legyen. Ha pedig ezután elkezded a fogadat mosni, már csukódik is le a szemed! >>> Itt a január havi horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Bak - Rápihenni

Ha álmatlanság gyötör, akkor te általában túlterhelt vagy. Ezt pedig csak akkor tudod orvosolni, ha legalább egy napot pihenéssel töltesz. Szervezz át mindent és egy napot tölts el otthon, lazán és ha lehet, egyedül, mindent kikapcsolva. Mire véget ér a nap, lemegy rólad a feszültség és nem lesz gondod az elalvással. >>> Itt a január havi horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Vízöntő - Meditáció

Nálad a jóga, vagy a meditáció az, ami segíthet, persze nem azonnal. Néhány alkalom azonban már elég ahhoz, hogy otthon, lefekvés előtt is elvégezz pár gyakorlatot, amely, meglátod, csodákat tesz majd veled! >>> Itt a január havi horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Halak - Elcsendesedni

Nálad a legjobban az működik, ha lefekvés előtt az ágyban elcsendesíted az elmédet és meditálni kezdesz. Képzeld el a tenger hullámait, ahogy a tengerparton fekszel, vagy egy puha fűben, az erdő közepén, egy tisztáson. Ugye, már most, hogy ezt olvasod is érzed, hogy el tudnál aludni? >>> Itt a január havi horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

.