Horoszkóp percek - Csillagjegyre szabott tanácsok, ha álmatlanságban szenvedsz

Horoszkóp minden napra

Napi horoszkóp

2020.01.23. 17:00

Oroszlán - Egy forró ital

Ha álmatlanság gyötör, a tuti tipp számodra egy forró ital. Ha például egy kellemes, nem túl erős teát, akár altató teát készítesz magadnak az ágy mellé, még az sem biztos, hogy ébren ki tudod várni, amíg elfogy. >>> Itt a január havi horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Szűz - Kiszámoló

Nálad a klasszikus megoldások működnek a legjobban. Az agyad ugyanis addig pörög, ugrál ide-oda, amíg nem tudod rászorítani, hogy végezzen valamilyen monoton tevékenységet. Elkezdhetsz például száztól visszafelé számolni. Nem jutsz majd a végére, meglátod! >>> Itt a január havi horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Mérleg - Klasszikus zene

Ha valami nálad működhet, az a klasszikus zene. Ugyan próbálkozhatsz különböző műfajokkal és előadókkal, de hamar látni fogod, hogy ez az, ami működik nálad igazán. Ha még nem próbáltad, kezdd el! Fogj egy fejhallgatót és bújj ágyba vele! >>> Itt a január havi horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Skorpió - Illatos tisztaság

Nálad a friss, tiszta, illatos ágynemű a nyerő. E nélkül kár is próbálkoznod mindezzel. Figyeld meg, hogy miközben lefekvés előtt kicseréled a friss, illatos ágyneműre a használtat, már be is indul az agyadban a folyamat. Csak aztán legyen időd befejezni! >>> Itt a január havi horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.