Heti horoszkóp 2020. február 3. – február 9. – Áttörő sikerek

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.02.01. 17:01

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében egy beszélgetés vár rád, amit azután egy ideig nem is tudsz kiverni a fejedből. Talán a téma hat rád ilyen erővel, de az is lehet, hogy a másik személyisége fog meg. Akárhogy is lesz, nem valószínű, hogy ez az utolsó ilyen találkozód az illetővel. Már alig várod a következő kört, igaz?

A hét második felében összpontosíts a családra, amire okod is lesz, hiszen egy megoldandó probléma miatt nagy szükség lesz az összetartásra és az egymás segítésére. Igyekezz a megoldásra koncentrálni és ha azon túl vagytok, akkor foglalkozz a felelősség kérdésével. Légy higgadt és kompromisszum kész! >>> Itt olvashatod a február havi horoszkópod!

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében egy kaotikus és váratlan helyzet rá fog döbbenteni arra, hogy valamit már rég meg kellett volna tenned. Talán ez az eset arra inspirál most, hogy elhatározd magadat és belekezdj egy olyan változtatásba az életedet illetően, amely hosszú távon megszüntet is egyre csak növekvő problémát is. Légy rugalmas és nyitott a lehetőségek irányába!

A hét második felében egy bátor és talán részben ösztönös lépést kényszeríthet ki belőled egy kialakuló helyzet, melyben azonnal kell döntened. Ne izgulj, tedd azt, amit a megérzésed tanácsol és reagálj egyenesen a szituációra. Ha ezt teszed, nem hibázol és hidd el, hosszabb távon sincs alternatívája az őszinteségnek. >>> Itt olvashatod a február havi horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.