Heti horoszkóp 2020. február 3. – február 9. – Áttörő sikerek

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.02.01. 17:01

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében valakivel lehetőséged lesz néhány olyan beszélgetésre, ahol a legbelsőbb titkok is a felszínre kerülhetnek. Remek alkalom ez a kapcsolat elmélyítésére, de azért ne feledd el, hogy mindez veszélyeket is hordozhat. Ügyelj a diszkrécióra és arra, hogy a tanácsaid, meglátásaid pontosak és érthetőek legyenek, nehogy utólag bűnbakja legyél egy esetleg bekövetkező kudarcnak.

A hét második felében egy magánjellegű problémával kell megküzdened és emiatt legszívesebben átköltöznél egy alternatív valóságba. Ha ezt nem is, azt mindenképpen megteheted, hogy egy kis időre kivonod magadat a forgalomból és csak akkor bújsz elő az odúdból újra, ha már ismét a régi önmagadat érzed.

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében egy új elkötelezettség kezdődhet az életedben. Ez azonban nem csak egy magánjellegű kapcsolat alapján következhet be, lehet, hogy a dolog egy a munkáddal, vagy akár a pénzügyeiddel összefüggő helyzetből adódik. Legyen bármi is ez, ügyelj arra, hogy az életed egyéb területein ne okozzon nagy változást!

A hét második felében erős képességed lehet arra, hogy beleláss az emberek gondolataiba, érzéseibe, így nehezen lehet majd előled elrejteni a valóságot. Ha valaki erre tesz egy kísérletet, figyelmeztesd finoman arra, hogy átlátsz rajta. Nem fog többször próbálkozni. >>> Itt olvashatod a február havi horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.