Heti horoszkóp 2020. február 3. – február 9. – Áttörő sikerek

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.02.01. 17:01

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első fele optimistán indul, mivel a várakozásaid, különösen pénzügyi téren igencsak kedvezően alakulhatnak. Talán egy váratlan pénzügyi nyereség, esetleg a jövedelmed megemelkedése hoz örömet az életedbe, de az is lehet, hogy egy régóta dédelgetett álmod válik valóra most, méghozzá jobb feltételekkel, mint azt előzőleg remélted.

A hét második felében erősnek és vonzónak érezheted magadat, ami arra késztethet, hogy kezdeményezően lépj fel egy kapcsolatban, amely már egy ideje talán billeg a lét és a nemlét határán. Ha úgy érzed, itt a megfelelő alkalom, mondd el, amit érzel, gondolsz és ne aggódj a válasz miatt. Legyen az bármi, legalább eltűnik egy bizonytalanság az életedből. >>> Itt olvashatod a február havi horoszkópod!

Bak – heti horoszkóp

A hét első felében szorosabban alakulhat a kapcsolatod valakivel és arra is van esély, hogy valamely területen elkötelezettséget vállalsz az illetővel. Lehet ez egy közös program, utazás, vagy munka, de akár még az is előfordulhat, hogy az életed egyik legfontosabb döntése születik most meg az illetővel kapcsolatosan. Ezekben a napokban egyéb területeken is légy józan és gyakorlatias, ne csak az érzelmeidre hagyatkozz.

A hét második felében úgy kell versenyképesnek kell lenned egy helyzetben, hogy közben az együttműködést is fenn kell tartanod a másik féllel és ez okozhat némi konfliktust is közöttetek. Nehéz lesz most megtalálnod az ideális egyensúlyt, de arra minden helyzetben ügyelned kell, hogy a mérleg egyik irányba se billenjen el túlságosan. >>> Itt olvashatod a február havi horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.