Heti horoszkóp 2020. február 3. – február 9. – Áttörő sikerek

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.02.01. 17:01

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében olyan események történhetnek, melyek kedvezően segítik a gazdasági helyzetedet, de ezek a napok nem csak ezen a területen tartogatnak számodra kellemes meglepetéseket. Felmerülhet a lehetősége ugyanis egy izgalmas, talán távoli utazásnak és valószínűleg ez lesz nálad első számú topikja a következő heteknek.

A hét második felében fontos lehet, hogy felismerd valakinek a valódi motivációit veled kapcsolatban, különösen akkor, ha az illető rá szeretne venni téged valamire, amitől idegenkedsz. Ha úgy érzed, hogy a szándékok nem tiszták, vagy bármilyen rossz megérzésed van az üggyel kapcsolatban, nyugodtan mondhatsz egy határozott nemet. >>> Itt olvashatod a február havi horoszkópod!

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében koncentrálj erőteljesen azokra a dolgokra az életedben, amelyek örömöt és elégedettséget nyújtanak számodra. Ne menj el azon emberek mellett sem, akik fontosnak tartanak téged, figyelj arra, amit mondanak neked és igyekezz jelen lenni a velük való együttlét során. Ezek a napok egy titokzatos és izgalmas vonzerőt hozhatnak az életedbe.

A hét második felében próbára teheti a türelmedet egy kialakult helyzet, melyben valaki, aki talán nem is áll túlságosan közel hozzád, a segítségedet, támogatásodat kéri. Nem biztos azonban, hogy a válaszod egyértelmű lesz, mivel talán az illető már egy előző alkalommal eljátszotta a bizalmad egy részét. >>> Itt olvashatod a február havi horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.