Heti horoszkóp 2020. február 3. – február 9. – Áttörő sikerek

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.02.01. 17:01

A Rák elől most nem lehet elrejteni a valóságot, a Szűz egy bátor és ösztönös lépést tehet. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében végre tisztába jössz valakivel, akiről eddig talán nem tudtad egyértelműen eldönteni, hogy milyen ember. Most azonban feltárul az illető valódi énje és te ennek ismeretében el tudod dönteni, hogy mélyüljön-e a kapcsolatod vele, vagy inkább érdemes lenne szélnek ereszteni.

A hét második felében magabiztosan haladsz egy célod felé, de közben fél szemmel arra is figyelned kell, hogy fennmaradjon a harmónia egy hozzád közelállóval. Ügyesen kell kommunikálnod és igyekezned kell bevetni azt a vonzerőt, amellyel általában mindenkit el tudsz kápráztatni, varázsolni. A hét végére hatalmába kerítenek a szenvedélyek is, aminek valaki nagyon fog örülni a környezetedben. >>> Itt olvashatod a február havi horoszkópod!

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében a napi rutint egy váratlan találkozás teszi izgalmassá, melynek során egy szokatlan hírt, vagy információt oszthatnak meg veled. Lásd meg a kínálkozó lehetőséget most és próbáld nem elszalasztani az alkalmat, amely segítségével áttörést, pozitív változást érhetsz el az életed egy fontos területén.

A hét második felében valaki a lelkét önti ki neked és bár mindez nem biztos, hogy a legjobb időpontban jön neked, azért lehet számodra is pozitív hozadéka. Könnyen előfordulhat ugyanis, hogy most olyan inspirációt kapsz egy témában, amely átlendít a holtponton és végső soron emiatt találod meg a megoldást egy problémádra. >>> Itt olvashatod a február havi horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.