Heti horoszkóp 2020. február 24. – március 1. – Tiszta fejjel

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.02.22. 17:00

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében módosíthatsz egy célodon, vagy az életed egy olyan elemén, amely nem állta ki az idők próbáját. Egy ilyen változtatás talán nem mindig jár pozitív gondolatokkal, de ne feledd, hogy a világ körülöttünk folyamatosan változik, így nekünk is kell ehhez idomulni. Légy rugalmas és tegyél meg új téteket, ha kell!

A hét második fele egy váratlan lehetőséget hozhat, melyet kihasználva egy új irányt szabhatsz az életed bizonyos területének. Lehet, hogy mindez egy költözést, vagy utazást is magába foglal, de annak is van esélye, hogy a közvetlen környezetedbe hoz változást, izgalmas, új dolgokat és személyeket. >>> Itt van még az éves horoszkóp is 2020-ra!

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében tehetsz egy izgalmas felfedezést és a gondolataidat egy rejtély megoldása foglalja le, melynek során összeütközésbe, vagy vitába keveredhetsz valakivel, aki nem nagyon szeretné, ha többet tudnál ezekről a dolgokról. Ne hagyd magadat provokálni és ne engedd, hogy eltántorítsanak a terveidtől, de óvatosan válassz fegyvereket, nehogy olyan terepre tévedj, amelyen nem vagy eléggé gyakorlott.

A hét második felében a szeretet és a gyengédség kerül az életed középpontjába, és egy kaland, melyet közösen élhetsz meg valakivel, aki igazán közel áll a szívedhez. Ezekben a napokban egy új ismeretségre is szert tehetsz és ez olyan friss dolgokat is hozhat az életedbe, amely igazi inspirációkkal szolgál a távlataiddal kapcsolatban. >>> Itt van még az éves horoszkóp is 2020-ra!

.