Heti horoszkóp 2020. február 24. – március 1. – Tiszta fejjel

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.02.22. 17:00

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében a programod váratlanul alakulhat és ebben fontos szerepe lehet annak is, hogy milyen külsővel jelensz meg egy adott eseményen, vagy találkozón. Készülj fel erre előre, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen mindezzel foglalkoznod. Ha pedig szükség van rá, áldozz is a megjelenésedre.

A hét második felében kiderülhet, hogy egy bizonyos dologgal kapcsolatos elvárásaid mennyire vannak összhangban a lehetőségeiddel. Ügyelj a részletekre és ne feledd, a kemény munka minden esetben előbb, vagy utóbb meghozza az eredményt. Most talán mást, mint amit vártál, de talán utóbb kiderül, hogy így lett jobb a végeredmény. >>> Itt van még az éves horoszkóp is 2020-ra!

Bak – heti horoszkóp

A hét első fele kiváló alkalom arra, hogy a vágyaidat beteljesítsd, érintse az életed bármely fontos területét. Önbizalmad sugárzik és ezt mások is hamar fel fogják ismerni. Számíts arra, hogy hatással leszel az emberekre, kéréseid könnyebben teljesülnek és lesz olyan, aki szinte nem is tud majd nemet mondani neked. Ha tudod, mit akarsz, most el is éred!

A hét második fele egy lehetőséget kínálhat számodra, hogy megszakíts egy függőséget az életedben. Ez jelentheti azt, hogy elszakítasz egy kellemetlen köteléket valakivel és az illető megszűnik hatással lenni az életedre, de azt is, hogy egy önmagadban létező problémára találsz megoldást. >>> Itt van még az éves horoszkóp is 2020-ra!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.