Heti horoszkóp 2020. február 24. – március 1. – Tiszta fejjel

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.02.22. 17:00

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében a gondolataid rendezettek és a kommunikációd is tökéletes lesz, így a tárgyalásaid, beszélgetéseid és az esetleges megméretetéseid is minden bizonnyal sikeres eredménnyel zárulnak majd. Ezekben a napokban sikerrel vállalhatsz közvetítő szerepet is egy vitás, vagy félreértésekkel terhelt viszonyban is, melynek eredményeképpen mindkét fél hálás lesz neked.

A hét második felében népszerű és vonzó lehetsz a környezeted számára, de közben ügyelned kell arra is, hogy egy valaki nem teljesen tiszta szándékkal közeledik majd hozzád. Különösen akkor légy óvatos, ha pénzügyek, befektetés, vagy spekuláció a téma, ebben ugyanis egy vonzó ajánlat még nem garancia a sikerre. >>> Itt van még az éves horoszkóp is 2020-ra!

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében valakinek szemet szúrhatnak az utóbbi időszak sikerei, melyeket elértél, de nem biztos, hogy ez az elismerést, hanem inkább talán az irigységet váltja ki belőle. Ha úgy érzed, hogy az illető negatívan közeledik hozzád, emlékeztesd, hogy azt, amit elértél, nem a rulett asztal mellet nyerted. Kemény munka van mögötte és ha gondolja, utánad lehet mindezt csinálnia neki is.

A hét második felében egy izgalmas hír, vagy téma elterelheti a gondolataidat és könnyen lehet, hogy az elkövetkező napok fő témáját is megadja számodra. Ne feledd, hogy minden új, amit megismersz, valamit hozzáad és több leszel általa. Vesd hát magadat bele a tanulásban, információszerzésbe és még az is kiderülhet, hogy közben kincset érő dolgot találsz! >>> Itt van még az éves horoszkóp is 2020-ra!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.