Havi horoszkóp 2020. április – Szembenézni a kihívásokkal

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.03.29. 17:12

A Rák irányítsa önmaga a sorsát, a Mérleg adjon teret másoknak is. Havi horoszkóp.

Kos – havi horoszkóp

A hónap első időszakában igazi kihívásokkal kell szembenézned és ezek elsősorban a testi és lelki egészséggel lehetnek kapcsolatban. Bár a problémák nem biztos, hogy közvetlenül téged is érintenek, ezek a napok csakis kitartással és a szeretteiddel való összefogással vészelhetők át sikeresen. Ez az időszak mindemellett egy remek lehetőséget is kínál számodra, amely valami újhoz, ismeretlenhez kapcsolódik. Ne menj el a lehetőség mellett, egy próbát mindenképpen megérhet számodra!

A hónap közepén megrendülhet a bizalmad valakiben, amit egy félreérthető helyzet okoz. Lehet azonban, hogy hiba lenne elhamarkodottan ítélned az illetővel kapcsolatban. Várj, amíg kiderülnek a részletek, lehet, hogy árnyalni fogják a képet. Ezekben a napokban egy a külsőddel kapcsolatos igényedre alternatív megoldást kell majd keresned, mivel a megszokott módszer nem lesz elérhető egy ideig.

A hónap végére viszont kialakulhat valakivel egy szorosabb kötődés, annak ellenére, hogy az illető sokáig kifejezetten ellenszenves volt számodra. Most azonban egy esemény, amelyben helyt állt, megváltoztathatja az érzéseidet iránta, amely lehet egy megnövekedett tisztelet, de talán még valami ennél több is. A hónap végén egy hosszabb távú pénzügyi kérdésben kell jó döntést hoznod, amely valószínűleg nem lesz kompromisszumtól mentes. >>> És már itt a friss heti horoszkóp is!

Bika – havi horoszkóp

A hónap első időszakában egyre fokozódó feszültségben telhetnek a napjaid, így tudatosan enyhítened kellene a benned keletkező nyomást. Igyekezz a körülményeidtől függően minél többet mozogni, légy aktív sportolj! Remek megoldás lehet a futás, a torna, de bevetheted a létező legjobb lelki lazítószert is. Ugye, tudod, hogy mire gondolok?

A hónap közepén csalódottság vehet rajtad erőt, mivel talán a dolgaid nem úgy haladnak, mint ahogyan azt előzően eltervezted. Egy váratlan hír, vagy esemény azonban könnyen elképzelhető, hogy akkor változtat meg mindent körülötted, amikor már minden reményedet elvesztetted. Légy tudatos, cselekedj határozottan, és ha ott az esély, ragadd meg! Most mindez számodra kiemelten fontos lehet!

A hónap végén nem biztos, hogy ki akarsz majd kerülni egy régóta létező, de ekkorra már viharrá érett konfliktust valakivel, akivel már egy ideje méregetitek egymást. Lehet, hogy itt lesz az ideje az összecsapásnak, melyre, valld be, már te is egyre jobba vágytál. Most végre kidöntheted magadból mindazt, ami az elmúlt időszakban felgyülemlett és ezzel a másik fél is valószínűleg ugyan így lesz. Mint amikor két dodzsem összeszalad a vidámparkban. A hónap utolsó napjaiban viszont számíthatsz egy áttörésre, amely megváltoztat sok mindet az életedben. >>> És már itt a friss heti horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.