Havi horoszkóp 2020. április – Szembenézni a kihívásokkal

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.03.29. 17:12

Nyilas – havi horoszkóp

A hónap első időszakában energiáid nagy részét egy új élethelyzet kezelése köti majd le, melynek során a mindennapjaid jelentős részben megváltoznak. Értékeld bárhogyan is a történéseket, a vége nem biztos, hogy úgy alakul, ahogyan eredetileg eltervezted és előfordulhat az is, hogy az életed e szakaszában gyors egymás utáni alkalommal változik, hogy a görbe pozitív, vagy a negatív oldalán érzed majd magadat.

A hónap közepén a legfontosabb szabály, melyet szem előtt kell majd tartanod, hogy minden esetben keresned kell az együttműködést és a lehetséges kompromisszumokat, mivel most csakis ez hozhat sikert számodra. Ezekben a napokban, bármennyire is szeretnél, nem mehetsz majd a saját fejed után, mivel a helyzetet, melybe kerülsz, csakis a környezeteddel közösen tudod majd kezelni. Ez nem a magányos hősök ideje, de ne aggódj, hamar visszatér az idő, amikor ismét önmagad lehetsz.

A hónap végén kialakulhat egy olyan szituáció, melyben kénytelen leszel egy egyre csak romló kapcsolatot lezárni valakivel és megszabadulni végre attól az állandó feszültségtől, melyet mindez okoz számodra. Az így képződő űrt viszont igen gyorsan betöltheti valaki, akivel a kapcsolatod most egy új szintre léphet. Ez az időszak rendkívül sikeres lehet mind a magánéleted, mind pedig a munkád szempontjából.  >>> És már itt a friss heti horoszkóp is!

Bak – havi horoszkóp

A hónap első időszakában drámai és már szinte megoldhatatlannak tűnő helyzetekre is fel kell készülnöd, melyekben szinte percről percre változhat a felállás, de legyen bármennyire is forró a talaj a lábad alatt, te le fogod küzdeni a kihívásokat. Ezekben a napokban ingerlékeny, feszült lehetsz, amit viszont érdemes folyamatosan kontroll alatt tartanod, nehogy a kapcsolataid rovására menjen mindez és végül győztesen, de egy szál magadban állj a csatamezőn.

A hónap közepén vigyáznod kell arra, hogy egy fontos ügyben ne hozz elhamarkodott döntéseket. Szánj elegendő időt mindig egy adott helyzet tanulmányozására és fogj gyanút akkor, ha valaki feltűnően siettetni akar egy döntést illetően. Ne feledd, aki mosolyog és kedves veled, még nem biztos, hogy a javadat akarja. Talán inkább a javaidra hajt.

A hónap végére ragyogóan alkalmazkodhatsz egy helyzethez és rugalmas hozzáállással még a környezetedet is meglepheted. Ezekben a napokban fokozott türelemmel kell lenned a környezeted felé, ami különösen egy ember esetében lehet fontos. Mindenkit megvisel ugyanis a változás, de van valaki, akit talán még a kelleténél is jobban. Légy támogató és megértő! A hónap utolsó napja egy igazán jó hírt hozhatnak és az érzést, hogy volt értelme minden erőfeszítésnek, melyet az elmúlt időszakban tettél.  >>> És már itt a friss heti horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.