Havi horoszkóp 2020. április – Szembenézni a kihívásokkal

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.03.29. 17:12

Mérleg – havi horoszkóp

A hónap első időszakában kiemelten kell törekedned a belső egyensúlyod fenntartására, hogy képes legyél teljesíteni azokat a kihívásokat, melyek előtted állnak. Ehhez pedig arra van szükség, hogy időről időre biztosíts önmagadnak legalább egy kis időt a magányra. Lehet ez egy fél órás elvonulás, kocogás, séta, vagy akár egy kis meditáció egy csendes helyen. Ennek hiányában ugyanis könnyen előtörhet belőled a feszültség és annak a környezeted issza meg majd a levét.

A hónap közepe egy nem várt mértékű siker lehetőségével kecsegtet, de ahhoz, hogy ki tudd használni az ebben rejlő összes lehetőséget, talán túlságosan is agresszíven kell képviselned valamit. Mivel ez nem a profilod, jó esély van arra, hogy inkább kompromisszumos megoldást választasz. Néha nem csak az eredmény fontos. Légy önmagad és most is adj teret másoknak is!

A hónap végén felcsillan a remény, hogy egy kikapcsolódás, nyaralás, vagy valamilyen utazással kapcsolatos program, némi kompromisszummal, de elérhetővé válik számodra. Most lesz igazán szükséged arra, hogy okosan mérlegeld, mi, mennyit ér meg neked. Gondolkodj hosszú távon, és ahogy mindig, most is vond be a döntésbe a szeretteidet. >>> És már itt a friss heti horoszkóp is!

Skorpió – havi horoszkóp

A hónap első időszakában egyre növekvő belső feszültséggel kell számolnod és ez az emberi kapcsolataidra is komoly hatással lehet. Igyekezz lazító technikákkal, mozgással, meditációval kondicionálni önmagadat türelemre, megértésre, empátiára. Ezekben a napokban egy felelősségteljes döntéssel rövidtávon hátrányt vállalhatsz, amiből hosszabb távon viszont komoly előnyt tudsz kovácsolni önmagadnak és a szeretteidnek.

A hónap közepén csalódásban lehet részed, melyet egy esemény, hír, vagy esetleg egy személy okozhat, aki nem viselkedik az elvárásaidnak megfelelően. Igyekezd az ebből fakadó dühödet valamilyen kreatív projekt irányába levezetni és az energiát arra fordítani, hogy létrehozz valamit, amivel mindenkinek meg tudod mutatni, téged nem lehet csak úgy háttérbe szorítani.

A hónap vége váratlan és gyors változásokkal telhet, melyben úgy érzed majd, hogy azonnal reagálnod kell egy kialakult helyzetre. Ne tedd! A hirtelen változások közepette hozott döntések csak ritkán vezetnek tartós eredményhez, a kapkodás pedig szinte biztosan kárt okoz. Várd ki, amíg elül a por és utána tedd meg, amit kell. >>> És már itt a friss heti horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.