Havi horoszkóp 2020. április – Szembenézni a kihívásokkal

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.03.29. 17:12

Vízöntő – havi horoszkóp

A hónap első időszakában annak ellenére lehetsz pozitív gondolkodású, hogy körülötted szinte mindenki nagyon sötéten látja majd a jövőt. Te most a lehetőséget is megláthatod a helyzetben. Magabiztosságoddal és bátorságoddal azonban elképzelhető, hogy viták és konfliktus forrása lehetsz, ezért igyekezz megfelelően kommunikálni, vagy csendben, a nyilvánosság mellőzésével tenni a dolgod, amennyire ez csak lehetséges.

A hónap közepén erőt vehet rajtad a csalódottság, ami egy külső esemény okán, de valamely közeli ismerősöd viselkedése miatt is bekövetkezhet. Légy belátó és igyekezz nem túl sokat várni az emberektől, vedd figyelembe, hogy nem lehet mindenki mentálisan annyira erős, mint te. Ezekben a napokban lehetőséged lesz megszabadulni egy korlátozó kapcsolattól, ha vállalsz némi kockázatot is.

A hónap utolsó időszaka hirtelen és talán váratlan változásokat hoz, ami arra késztethet, hogy hirtelen, átgondolatlanul dönts bizonyos kérdésekben. Kerüld el ezt, ha lehet. Légy óvatos és türelmes, nehogy egy rossz döntéssel mindent lerombolj most, amiért eddig küzdöttél. Ezekben a napokban valaki meg akar győzni valamiről, amiről minden sejtedben érzed, hogy hazugság. Ne dőlj be neki!  >>> És már itt a friss heti horoszkóp is!

Halak – havi horoszkóp

A hónap első időszakában erőd és kitartásod, valamint jó példád erőt adhat a körülötted lévő embereknek ahhoz, hogy a saját gondjukat megfelelően tudják kezelni. Ezekben a napokban kerüld a pazarlást és ha lehet, igyekezz tartalékokat felhalmozni a pénzügyi területen. Bár komoly gond nem várható az anyagi helyzetedben, a te biztonságérzetedet ezzel is növelni tudod, és ki tudja, talán a környezetedben valaki a te segítségedre szorul a jövőben.

A hónap közepe meglepő pozitív változásokat hoz az életedbe és lehetővé teszi, hogy a korábbinál sokkal nagyobb mértékben önmagad tudj lenni. Ezekben a napokban egy munka, vagy új projekt kötheti le a figyelmedet, ami talán egy időre elvonja az energiákat egyéb területekről, de a várható siker arra buzdít majd, hogy vállalj némi kockázatot is ennek érdekében.

A hónap utolsó napjai pozitív változást és egy új, izgalmas ismeretséget hozhatnak számodra, ami arra buzdíthat, hogy elhagyva a kényelmes komfortzónádat ismeretlen területre tévedj. Légy nyitott, de hallgass a megérzéseidre is. Most fontos indikátor lehet ismét az intuíciód. Ne feledd, nem mindenki olyan, amilyennek mutatja magát. >>> És már itt a friss heti horoszkóp is!

.