Havi horoszkóp 2020. április – Szembenézni a kihívásokkal

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.03.29. 17:12

Ikrek – havi horoszkóp

A hónap első időszakában kihívásoknak lehetsz kitéve, de téged nem olyan fából faragtak, hogy bármi is meg tudná törni azt a lendületet, amely mostanában jellemez. Ezekben a napokban valami, vagy valaki igyekszik majd elvonni a figyelmedet attól, hogy a terveid szerint haladj, de téged, ha használod a belső egyensúlyodat és fókuszálsz, akkor nem lehet kibillenteni abból az életmódból, melyet annyira megszoktál.

A hónap közepe szenvedélyt hoz az életedbe, de neked nem szabad hagynod, hogy mindez átcsapjon agresszivitásba. Talán túl erőteljesen képviselsz majd valamit a környezetedben, de az is lehet, hogy valakinek a viselkedése okoz nálad olyan erős érzelmeket, hogy csak nehezen tudod megfékezni az indulataidat. Szerencsére, mint mindig, most is lesz olyan, aki melléd áll és támogat mindenben, de segít abban is, hogy ne romoljanak el nagyon a dolgok.

A hónap végén szenzációs híreket kaphatsz, amely, bár nem ér váratlanul, mégis átgondolásra késztet a jövőbeni terveidet illetően. Ha most úgy érzed, hogy a régi módon már nem szeretnéd az életedet folytatni, azt mindenkinek meg kell majd érteni, de mielőtt súlyos lépéseket tennél, gondold át, hogy ki az, akire rajtad kívül még ennek hatása lehet. >>> És már itt a friss heti horoszkóp is!

Rák – havi horoszkóp

A hónap első időszakában nagy kihívások elé nézel, de közben igyekezned kell, hogy az életed megszokott menetét a lehető legnagyobb mértékben fenn tudd tartani. Ne hagyd, hogy az események sodrása bénultan magával ragadjon, légy cselekvő és igyekezz te irányítani a sorsod legnagyobb részét! A tudatosság fenntartásával kondicionálhatod az agyadat, ami most segít meglátni a lehetőséget még egy elveszettnek hitt helyzetben is.

A hónap közepén viszont vigyáznod kell, hogy egy fontos, talán pénzügyeket is komolyan érintő kérdésben ne hozz elhamarkodott döntést. Most csak akkor lépj egyet előre, ha azt érzed, hogy biztos a talaj előtted, ellenkező esetben egy mély szakadék alján találhatod magadat, ahonnan csak nagy kínok árán tudsz kimászni. Légy türelmes és megfontolt és ez az életed minden területére legyen igaz.

A hónap utolsó időszakában egy felszabadító élményben lehet részed, melyet talán egész életedben emlegetni fogsz. Mindez pozitív változást, kellemes izgalmat és nagyobb szabadságot hoz az életedbe és könnyen lehet, hogy most tanulsz meg értékelni olyan dolgokat is, melyeket eddig nem tartottál túlságosan fontosnak. Az Univerzum nagy tanítómester és te most jó tanítványa lehetsz. >>> És már itt a friss heti horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.