Havi horoszkóp 2020. április – Szembenézni a kihívásokkal

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.03.29. 17:12

Oroszlán – havi horoszkóp

A hónap első időszakában úgy érezheted, hogy valahogy minden és mindenki akadályoz, valaki pedig egyenesen az utadban áll. Gondosan válogasd meg azonban azokat az ütközeteket, melyeket érdemes megvívni, mert most olyan helyzet is adódhat, amelynek nem lehet számodra kedvező megoldása. Néha érdemes hátralépni, vagy oldalazva kikerülni a kellemetlen szituációt. Persze ami késik, nem múlik!

A hónap közepén elfoghat a düh és a csalódottság, de nem szabad, hogy ez felülkerekedjen rajtad. Igyekezz értelmes dolgokkal elfoglalni magadat és kösd le azokat a felgyülemlő energiákat, melyek kitörve belőled végül még kellemetlenebb helyzetbe hoznának, mint amiben vagy. Jó opció lehet most a sport, de megtalálhatod az új kedvenc hobbidat is, amelyben kiteljesedhetsz és még a környezeted számára is kifejezheted önmagad.

A hónap végére viszont jó hírek és új esélyek jöhetnek be az életedbe, ezek közül pedig kiemelkedhet egy hosszú távú extra bevétellel kecsegtető lehetőség is. Lehet azonban, hogy nem olyan formában érkezik ez, mint ahogyan szeretnéd, de ha nyitottan közeledsz hozzá, végül elégedett leszel az eredménnyel. Néha az élet új lapokat oszt nekünk, melyekről csak később derülnek ki, mennyit is érnek a kezünkben. >>> És már itt a friss heti horoszkóp is!

Szűz – havi horoszkóp

A hónap első napjaiban nagy szükséged lehet arra a belső mentális erőre, aminek birtokában vagy, de jól kell gazdálkodnod az energiával, mert könnyen elképzelhető, hogy ebből másoknak is juttatnod kell egy keveset. Igyekezz tudatosan felépíteni minden napot, legyenek hasznos és semmittevős időszakok és ne feledkezz meg az egészségedről sem. Ha valamikor szüksége van a környezetednek arra, hogy a te jó példádat látva erőt merítsen, akkor ez az időszak.

A hónap középső időszaka egy hirtelen és váratlan változást hozhat a környezetedbe, de ahhoz, hogy ezt a változás a te életedre is hatással legyen, a te hathatós közreműködésedre is szükség lenne. Bánj felelősséggel a helyzettel, amibe most kerülsz és érd el, hogy a végeredmény kielégítő legyen lehetőleg mindenki számra körülötted. Mindehhez most talán el kell hagynod a komfortzónádat és még némi kockázatot is be kell vállalnod.

A hónap végén mindenkinél hamarabb ráérezhetsz valamire és ha idejében reagálsz, talán még extra előnyt is kovácsolhatsz egy kialakuló helyzetből. Ezekben a napokban egy örömhír is meghatározhatja a mindennapjaidat, melynek elsősorban a magánéletedre lesznek kedvező hatásai. A karrieredben viszont esélye mutatkozik egy kisebb-nagyobb válságnak, melynek mélysége elsősorban a te kitartásodon múlik majd. >>> És már itt a friss heti horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.