Heti horoszkóp 2020. március 9. – március 15. – Bizonytalan napok

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.03.07. 17:00

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében azzal szembesülhetsz, hogy nem tudsz az életed minden területén egyszerre sikeresen teljesíteni. Ha azon igyekszel, hogy a karriered, vagy egy számodra fontos projekt jól alakuljon, akkor lehet, hogy a magánéletedben keletkeznek kisebb-nagyobb feszültségek. Igyekezd megtalálni a helyes arányokat most!

A hét második fele feszültséget hozhat körülötted, de ez nem biztos, hogy személyesen érinteni fog téged. Hatással azonban szinte biztosan lesz a mindennapjaidra, mivel valaki a szeretteid közül most talán nehéz helyzetbe kerül. Igyekezz úgy a segítségére lenni, hogy közben azért önmagadat megkíméled a következményektől. >>> Itt a márciusi havi horoszkóp is!

Bak – heti horoszkóp

A hét eleje nyugodtan és problémamentesen alakulhat, de a hét közepén előállhat egy helyzet, amely sürgős beavatkozást igényel részedről. Lehet, hogy gyorsan meg tudod oldani, de csakis akkor, ha műszaki kérdésekben is eléggé otthon vagy. Ha nem, akkor hívj mihamarabb szakértő segítséget!

A hét második felében nagyon körültekintően kell eljárnod egy kényes helyzetben, amely a te egészségedet és biztonságodat érinti. Talán valaki olyasmit kér tőled, amelyet normál esetben gondolkodás nélkül teljesítenél, most azonban ez nem biztos, hogy okos megoldás lenne. Légy kreatív és keress alternatív megoldást! >>> Itt a márciusi havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.