Heti horoszkóp 2020. március 9. – március 15. – Bizonytalan napok

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.03.07. 17:00

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében alkalmad lehet arra, hogy egy teljesen új területen próbáld ki magad, de ezt a próbát is valószínűleg tökéletesen teljesíted majd. Ha pedig minden ennyire zökkenőmentes, felmerülhet az ötlet, hogy változtass néhány dolgon az életedben. Talán egy új hobbi, új munka, de az is lehet, hogy egy új kapcsolat vár rád!

A hét második felében egy kialakult helyzet nagyobb felelősséget helyezhet rád, mint amire számítottál és neked hamarosan el kell döntened, hogy ezekkel a feltételekkel is részt veszel-e a dolgokban. Mérlegelj, hogy az ezzel járó előnyök, vagy a kényelmes életed a fontosabb számodra. >>> Itt a márciusi havi horoszkóp is!

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében egy helyzetben rögtönözni kényszerülhetsz, de mindez egyben arra is lehetőséget ad, hogy ebben a helyzetben egy új oldaladról mutatkozz meg. Ha minden sikeresen alakul, felmerülhet a kérdés, hogy egy szokatlan helyzet ne váljon-e esetleg megszokottá számodra a jövőben.

A hét második felében igyekezz valamilyen szabadidős tevékenységet betervezni, ha az időjárás is segít neked ebben. Fókuszálj a pihenésre, a kikapcsolódásra, de közben ne feledkezz meg valakiről, aki már egy ideje a hívásodat várja. Ezekben a napokban megismerhetsz valakit, akiben a látszat ellenére nem bízhatsz meg. Légy óvatos azokkal, akik behízelgő modorral közelednek hozzád. >>> Itt a márciusi havi horoszkóp is!

.