Heti horoszkóp 2020. március 9. – március 15. – Bizonytalan napok

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.03.07. 17:00

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét elején ismét felveheted a kapcsolatot valakivel, akivel egy ideje talán kissé eltávolodtatok egymástól. Talán a körülöttünk zajló események elegendő indokot szolgáltatnak ahhoz, hogy megtedd az első lépést az illető irányába és közeledj. Ezekben a napokban nem csak a kapcsolataidban, hanem a munkádban, vagy egy projektedben is elindulhat valami új.

A hét második felében előtérbe kerülhetnek körülötted az érzelmek és ennek hatása alól te sem tudod majd kivonni magadat. Valakivel most elmélyülhet a kapcsolatod és annak is van esélye, hogy ezen a területen nagyobb felelősséget vállaltok egymás felé valakivel. Arra azonban ügyelj, hogy egy meggondolatlan megjegyzés, vagy egy ostoba poszt az interneten nehogy kellemetlen helyzetbe taszítson. >>> Itt a márciusi havi horoszkóp is!

Szűz – heti horoszkóp

A hét elején új lehetőségek kerülnek eléd és ez arra inspirál majd, hogy nyitottabban közeledj minden felé, amely változást hozhat az életedbe. Ne feledd azonban, hogy egy változás önmagában nem garancia arra, hogy azután majd minden jobb lesz. Van, hogy csak másképpen lesz rossz. Légy óvatos!

A hét második felében koncentrálnod kell, mivel olyan feladatok állnak előtted, amelyek végzése közben jó lenne, ha nem követnél el hibát. Igyekezz pontos és körültekintő lenni és ne feledd, hogy a hamar munka ritkán jó. Tedd bele azt az időt a dolgokba, amelyeket megérdemelnek és akkor nem lehet gondod ezen a területen sem. >>> Itt a márciusi havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.