Heti horoszkóp 2020. március 9. – március 15. – Bizonytalan napok

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.03.07. 17:00

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében egy új ismeretség pezsdítheti fel a napjaidat és ez a most kialakuló kapcsolat könnyen elképzelhető, hogy ki fogja állni az idők próbáját. Talán egy barátság, vagy valami több is szövődhet most, nagyon vigyázz hát ebben a törékeny szakaszban és igyekezd a legjobb formádat adni.

A hét második felében nehéz feladat elé állíthat az élet, amikor valakivel közölnöd kell egy rá nézve nem éppen kellemes hírt. Ügyelj a pontos fogalmazásra és arra, hogy ne ragadjanak el az érzelmeid, bármilyen reakcióval is szembesülsz. Ha így teszel, nem lehet utólag majd semmit félremagyarázni. >>> Itt a márciusi havi horoszkóp is!

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében valami olyasmibe ütközhetsz, amire talán nem igazán vagy felkészülve, így arra lehet szükséged, hogy tanácsot kérj valakitől, vagy magad nézz utána a dolgoknak, például az interneten. Légy azonban óvatos, mert most nem biztos, hogy azt az információt találod meg a legkönnyebben, amelyik a leginkább hasznodra válik!

A hét második felében nagy lehet benned a vágy valami újdonságra, érdekesre és ebben a helyzetben hajlamos lehetsz olyan dolgokra is igent mondani, amelyekre normál helyzetben eszedbe sem jutna. Légy óvatos és mindig gondold végig, milyen hatással lesz ez az életedre. Nehogy egy meggondolatlan lépés miatt utóbb elhúzódó kellemetlenség legyen a jutalmad. >>> Itt a márciusi havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.