Napi horoszkóp 2020. március 2. – Vitás ügyek és csalódások

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2020.03.02. 03:37

A Bika ma lépjen túl egy feszült helyzeten, a Skorpió mutassa ki a szeretetét. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma egy ismerősöd kérhet segítséget, vagy tanácsot tőled, de légy óvatos, ha be akar vonni téged is, mert könnyen lehet, hogy nem minden tiszta az ügyben. Különösen akkor vigyázz, ha mindennek pénzügyi vonzata is van. Nehogy a végén te is pórul járj! >>> Itt a heti horoszkóp >>> Itt pedig a márciusi horoszkóp!

Bika – napi horoszkóp

Ma előfordulhat, hogy feszültség keletkezik közted és egy ismerősöd között, egy pénzügyeket is érintő kérdésben. Legyen bármi is a feszültség oka, ne törődj vele túlságosan, később ő maga fog rájönni, hogy valószínűleg túlreagálta ezt az egész dolgot. >>> Itt a heti horoszkóp >>> Itt pedig a márciusi horoszkóp!

Ikrek – napi horoszkóp

Ma elő kell venned a remek diplomáciai érzékedet, mivel a közeledben komoly konfliktusforrások alakulhatnak ki és nem biztos, hogy el tudod kerülni az érintkezést az ebben résztvevőkkel. Igyekezz semleges álláspontot kialakítani és nagyon ügyelj arra, hogy elkerüld az ütközőzónákat. A legjobb pedig az lenne, ha kivárnád valahol, amíg elül a vihar. >>> Itt a heti horoszkóp >>> Itt pedig a márciusi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.