Napi horoszkóp 2020. március 2. – Vitás ügyek és csalódások

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2020.03.02. 03:37

Rák – napi horoszkóp

Ma egy utazással, vagy szállítással kapcsolatos probléma okozhat bosszúságot és a tervezettnél több várakozást neked. Talán késik egy járat, vagy nem érkezik meg egy csomag, de arra is van esély, hogy te keveredsz dugóba és a terved pedig dugába dől. >>> Itt a heti horoszkóp >>> Itt pedig a márciusi horoszkóp!

Oroszlán – napi horoszkóp

Ma kellemetlen helyzetbe keveredhetsz, amikor kiderül, hogy valaki, akiben megbíztál, visszaél a helyzetével. Talán egy tartozást nem ad meg időben, de az is, hogy a bizalmadat valamely más módon játssza el. Reagálj elegánsan a helyzetre, de tudasd azt is az illetővel, hogy több dobása már nem lesz nálad. >>> Itt a heti horoszkóp >>> Itt pedig a márciusi horoszkóp!

Szűz – napi horoszkóp

Ma elképzelhető, hogy végleg át kell értékelned a kapcsolatodat egy illetővel, mivel talán már nem is először élt vissza a bizalmaddal, vagy tett olyat, amely számodra teljességgel elfogadhatatlan. Talán itt az ideje annak, hogy most tiszta vizet öntsél a pohárba és egyértelművé tedd, hogy neked ez már nem fér bele. Légy higgadt, de határozott és ha úgy érzed, távolodj el az illetőtől! >>> Itt a heti horoszkóp >>> Itt pedig a márciusi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.