Napi horoszkóp 2020. március 2. – Vitás ügyek és csalódások

Horoszkóp minden napra

Horoszkóp

2020.03.02. 03:37

Bak – napi horoszkóp

Légy bármilyen elfoglalt ma, ha valaki arra kér, hogy hallgasd meg, állj a rendelkezésére. Talán fontos dolog az, amit el szeretne mondani és te, bár biztosan nagyon elfoglalt vagy, most sokat tudsz tenni érte akár azzal is, ha hagyod, hogy a te válladon sírja el a bánatát. Ki tudja, talán hamarosan neked is lesz erre szükséged. >>> Itt a heti horoszkóp >>> Itt pedig a márciusi horoszkóp!

Vízöntő – napi horoszkóp

Ma olyan helyzet adódhat, hogy valakinek, aki igazán közel áll hozzád, nemet kell mondanod egy kérésre. Próbáld elmagyarázni a helyzetet és mondd el azt is, hogy egy mai nem, nem jelenti azt, hogy soha. Biztosan meg fogja érteni a dolgot és ha még ma nem is, később meg fog békélni a döntéseddel. >>> Itt a heti horoszkóp >>> Itt pedig a márciusi horoszkóp!

Halak – napi horoszkóp

Ha egy hozzánk közelálló nagy megmérettetés előtt áll, akkor legszívesebben nemcsak bátorítanánk, biztatnánk, hanem akár el is végeznénk helyette a feladatát. Persze ez nem lehetséges, úgyhogy csak annyit tehetsz, hogy szurkolsz, és vele együtt örülsz a sikernek, vagy vigasztalod, ha netán kudarc éri. >>> Itt a heti horoszkóp >>> Itt pedig a márciusi horoszkóp!

.