Napi horoszkóp 2020. március 3. – A múlt emlékei

Horoszkóp

2020.03.03. 03:38

Az Oroszlánt egy régi emlék kísérti, a Halak hangulata nem lesz valami fényes. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma nagyon szenvedélyes lehetsz és ez az életed szinte minden területén megmutatkozhat. Lehetsz dühös, vagy szeretettel teli, az biztosan sokkal erőteljesen lesz látható rajtad. Ha valaki olyan bátor lenne, hogy ujjat húzna veled, vagy olyan okos, hogy kedvesen viszonyul hozzád, kétszeresen kapja vissza ugyanazt tőled. >>> Itt a heti horoszkóp >>> Itt pedig a márciusi horoszkóp!

Bika – napi horoszkóp

Ma valaki elköveti azt a hibát, hogy kritikusan viszonyul hozzád és ennek még hangot is ad. Ez biztosan nem fog jót tenni az önbizalmadnak, ráadásul ma amúgy sem biztos, hogy jó kedvedben talál az illető. Elintézheted az egészet egy fél mosollyal, de persze biztos, hogy ezzel részedről az ügy még nem lesz lezárva. >>> Itt a heti horoszkóp >>> Itt pedig a márciusi horoszkóp!

Ikrek – napi horoszkóp

Ma különösen érzékenyen reagál a szervezeted arra, ha valami egészségtelent teszel vele. Igyekezz odafigyelni az étkezésedre, gondoskodj arról, hogy eleget mozogj és tölts kevesebb időt a számítógép előtt görnyedve. Ha kell, csoportosítsd át a feladataidat is. Törődj ma kiemelten önmagaddal! >>> Itt a heti horoszkóp >>> Itt pedig a márciusi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.