Napi horoszkóp 2020. március 3. – A múlt emlékei

Horoszkóp

2020.03.03. 03:38

Mérleg – napi horoszkóp

Ma egy súrlódás, vagy egy furcsa esemény, vagy hír miatt elbizonytalanodhatsz a munkahelyeden, vagy egy más közösség tagjaként. Vajon a megfelelő időben vagyok a megfelelő helyen? Vegyél figyelembe minden tényezőt, gondolj át mindent alaposan, és ha úgy érzed, hogy kell, lépj! Ne légy ott, ahol nem kell lenned! >>> Itt a heti horoszkóp >>> Itt pedig a márciusi horoszkóp!

Skorpió – napi horoszkóp

Ha valaki folyamatosan rombolja az önbizalmadat a viselkedésével és az állandó megjegyzéseivel, kritikáival, akkor tegyél róla, hogy az illető ne legyen sokáig része az életednek. Távolodj el attól, aki rombolja az önbecsülésedet, még mielőtt végül még te magad is elhiszed, hogy értéktelen vagy. Nem kell, hogy így legyen! >>> Itt a heti horoszkóp >>> Itt pedig a márciusi horoszkóp!

Nyilas – napi horoszkóp

Ma egy félreérthető helyzet közelébe keveredhetsz, de még csak véletlenül se tedd meg, hogy részt veszel benne. Se véleményt, se álláspontot ne alakíts ki, mert könnyen lehet, hogy amit látsz, az csak a valóság egy szelete. Várj türelemmel és amikor kiderül a dolgok háttere, már te is objektív véleményt alkothatsz. >>> Itt a heti horoszkóp >>> Itt pedig a márciusi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.