Napi horoszkóp 2020. március 3. – A múlt emlékei

Horoszkóp

2020.03.03. 03:38

Rák – napi horoszkóp

Néha kegyetlenül pontosan képes vagy az embereket bemérni és képet alkotni a jellemükről már azzal is, ha csak egy rövid időt töltesz el velük. Ha pedig véleményt alkotsz róluk, akkor egy-egy tű éles megjegyzéssel is képes vagy a dolgok lényegébe találni. Ma viszont légy egy kicsit óvatos, mert lehet, hogy valaki nagyon a szívére veheti, amit mondani készülsz. >>> Itt a heti horoszkóp >>> Itt pedig a márciusi horoszkóp!

Oroszlán – napi horoszkóp

Egy váratlan esemény, vagy hír miatt most előtörhet a régmúlt egy elfeledett emléke és ettől talán egy kissé elveszíted az egyensúlyodat, vagy rányomja az ügy a bélyegét a hangulatodra. Pedig talán itt lenne az ideje, hogy letedd a múlt terheit és elengedd a dolgokat, melyek már semmilyen hatással nincsenek az életedre. Lépj túl, minden könnyebb lesz! >>> Itt a heti horoszkóp >>> Itt pedig a márciusi horoszkóp!

Szűz – napi horoszkóp

Ha egy a múltban gyökerező esemény máig kihat az életed egy részére, arról csakis te magad tehetsz. Engedd el ezeket az emlékeket és lásd be, a mai énedre mindezeknek már semmilyen hatással nem kell lenniük. Zárd be a régi dolgokat egy képzeletbeli dobozba és dobd el a kulcsokat! >>> Itt a heti horoszkóp >>> Itt pedig a márciusi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.