Havi horoszkóp 2020. június – Új egyensúlyok

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.05.28. 17:02

Mérleg – havi horoszkóp

A hónap első időszaka számodra az újrakezdésről és az újjáépítésről szólhat. Most valami időben távolabb kerül tőled, az előrehaladásod lassú lehet, de szerencsére neked van elég türelmed és kitartásod, hogy mindezen felül tudj emelkedni. Ebben az időszakban könnyebben keveredhetsz félreérthető helyzetekbe, így fokozottan ügyelned kell a megfelelően világos kommunikációra.

A hónap közepén sikert sikerre halmozhatsz, a környezeted részéről is elismerésekre számíthatsz és még arra is van esély, hogy előkerül a múltadból valaki, aki szeretné felmelegíteni a közöttetek egykor működő kapcsolatot. Mindez persze növeli majd az önbizalmadat, de vigyázz, mert a túlzott önhittség végül ellenkező hatást válthat ki az emberekből. Csak maradj olyan kedves, mint mindig!

A hónap végén számíthatsz egy kis provokációra, vagy arra, hogy valaki megpróbál hátráltatni, esetleg elgáncsolni. Bár mindez olyan helyről jöhet, ahonnan nem számítasz rá, igyekezd megőrizni a nyugalmadat. Légy hűvös és távolságtartó, a saját játékodat játszd, ne az övét! Feszültség ellen pedig válaszd a legjobb módszert, a testmozgást! >>> Így gondolkodik a csillagjegyed

Skorpió – havi horoszkóp

A hónap első időszaka jó híreket és kellemes meglepetéseket hozhat számodra. A lehetőségeid is gyarapodnak így a legnagyobb gondod az lehet, hogy melyiket válaszd ki majd a sok opció közül. Ezekben a napokban minden adott lehet körülötted, hogy jó teljesítményt érj el például a tanulásban, vizsgákban, de arra is alkalmas lehetsz, hogy más embereket győzz meg az igazadról, vagy a véleményed helyességéről. 

A hónap közepén egy kapcsolatod valakivel hirtelen egészen más irányt vehet, mint amire számítasz. Ha nyitottan állsz hozzá a kérdéshez, akkor izgalmas és új élményekkel gazdagodhatsz, de erre a változásra nyugodtan mondhatsz nemet is, ha azt érzed, nem ez, amire te vágysz. Ezekben a napokban elismerésben részesülhetsz, melyhez kapcsolódóan alkalmad lesz kedvezményt kérni, vagy új feltételeket kialkudni magad számára. Élj vele!

A hónap végén egy vita teheti bonyolultabbá a kapcsolatodat egy számodra fontos személlyel, melynek köze lehet ahhoz, hogy szeretnél a korábbiaknál több személyes szabadságot magadnak az életben. Ne érezd úgy, hogy emiatt még neked kellene szégyenkezned. Éld az életedet úgy, ahogyan neked a legjobban megfelel. Ne feledd, csakis egy van belőle! >>> Így gondolkodik a csillagjegyed

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.