Havi horoszkóp 2020. június – Új egyensúlyok

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.05.28. 17:02

Nyilas – havi horoszkóp

A hónap első időszakában kiderülhet, hogy egy terved ugyan megvalósulhat ugyan, de lassabban, vagy más módon, mint szeretnéd. A kérdés az, hogy ezekkel a megváltozott feltételekkel is hajlandó vagy-e kitartani, vagy kidobsz mindet és megnyomod, azt a bizonyos újratervez gombot. Mindezzel kapcsolatban kérj tanácsot valakitől, akinek adsz a szavára és megbízol benne.

A hónap közepén nehézségekkel kell szembenézned, melynek lehetnek pénzügyi vonatkozásai is. Egy változás, vagy egy kifizetés elmaradása okozhat zavart a rendszerben, mely körülötted működik, így neked kell kreatívan hozzáállni az ügyhöz és bevonni extra forrásokat is. Ha segítséget veszel igénybe, légy nyitott olyan megoldásra is, melyet eddig mereven elutasítottál. Ne feledd, van, aki örömmel segít neked, ha baj van.

A hónap utolsó időszakában egy ötleted, vagy egy friss megoldásod lenyűgözheti a környezetedet és ennek nem várt pozitív következményei is lehetnek. Valaki csak most ismeri fel a benned szunnyadó tehetséget és könnyen lehet, hogy a továbbiakban, mint rajongóra, esetleg támogatóra is számíthatsz rá. Most egy olyan útra léphetsz rá, amely lassan ugyan, de igen messzire visz téged. >>> Így gondolkodik a csillagjegyed

Bak – havi horoszkóp

A hónap első időszakában, a környezetedben idegesség és zavartság lehet a jellemző, emiatt különösen ügyelned kellene a megfelelő kommunikációra, mivel gyakran adódhatnak feszült, félreérthető helyzetek, melyek most akár még robbanáshoz is vezethetnek. Légy higgadt, kompromisszum kész, különösen egy egészen közeli kapcsolattal, aki ráadásul különösen próbára teheti a türelmedet.

A hónap közepén el kell döntened majd, hogy egy tervedtől, amely menet közben komoly akadályokba ütközött, visszalépsz-e vagy pedig elfogadod az új feltételrendszert. Ugyan vannak helyzetek, amikor egy teljes újratervezés hatékonyabb tud lenni, mint a toldozás-foltozás, de te nem vagy az a feladós fajta. Ez ügyben értékes lehet most egy hozzád közelálló bölcs tanácsa is.

A hónap végén előtérbe kerülhet a kreatív éned, így új megoldások, friss ötletek áraszthatják el az elmédet. Jó esély van arra is, hogy ezzel egy időben egy izgalmas, új lehetőség köszönt rád, mely talán régóta a legjobb esélyed arra, hogy megvalósítsd egy álmodat. De mint mindennek, ennek is ára lehet, mégpedig az, hogy egy időre ki kell mozdulnod a megszokott komfortzónádból is. >>> Így gondolkodik a csillagjegyed

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.